Alexandra Hotel - Nea Roda Nea Roda

Share on facebook
ALEXANDRA HOTEL 1* 
Alexandra Hotel  е идеално лоциран токму во срцето на селото Неа Рода. Токму тука Ксеркс и неговите Персијци се обиделе во 480 п.н.е. да го преминат полуостровот Атос со изградба на каналот (должина 2,5 км). Неа Рода денес претставува важна точка за пристап до северната страна на полуостровот Света Гора.
Реновираните 16 соби вклучуваат сопствено купатило и WC, клима, ТВ, фрижидер, кујна, бесплатен Wi-Fi  на јавните површини, додека во дворот скарата е секогаш на располагање на клиентите.
Услуга: наем
Плажа: 250 метри

Проверете актуелни цени и капацитет