Secret Paradise Hotel ( ex.Mykonos Paradise Hotel) Nea Kalikratia Halkidiki

Share on facebook
Популарен хотел сместен во сликовитата Каликратија. Хотелот располага со реновирани комфорни соби и спа центар. Уреден е во старогрчки стил: ресторан, бар базен, квалитетна услуга. Во близина на хотелот има многубројни продавници, ноќни клубови, традиционални таверни и продавници за крзно. Одличен избор за одмор на сите категории туристи.

Проверете актуелни цени и капацитет​