Asteris Village Trikorfo Halkidiki

Share on facebook
ASTERIS VILLAGE 3*
Комплетно реновиран хотелски комплекс „Asteris Village“ ве пречекува на полуостровот Ситонија, во областа Трикорфо Геракини, која се смета за срцето на прекрасниот Халкидики.
Се состои од три целосно реновирани згради и сосема нова зграда од 2019-та година
Услуга: ноќевање со појадок, полупансион, полн пансион

Проверете актуелни цени и капацитет