A11 Hotel Obakoy | Antalija Alanija ****

Share on facebook
  • НАША ПРЕПОРАКА
  • ВО БЛИЗИНА НА ЦЕНТАРОТ
  • ВО БЛИЗИНА НА ПЛАЖА
  • ЛЕЖАЛКИ И ЧАДОРИ БЕСПЛАТНО
  • ОТВОРЕН БАЗЕН
  • ДЕТЕ ДО 11,99 – БЕСПЛАТНО СМЕСТУВАЊЕ
  • ПЛАЖА СО КАМЧИЊА
  • ТЕРЕТАНА

ЛОКАЦИЈА ОД ХОТЕЛОТ