Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција?

Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? По бурниот месец август, ритамот се намалува дури и на најпопуларните грчки дестинации, но летниот режим сè уште е вклучен! Времето во Грција е сè уште сончево во текот на септември, а морските води се топли и …

Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? Read More »