Санторини

Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите?

Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите?   Често нè прашуваат дали вреди да се посетат грчките острови во зима, што практично значи од ноември до март за Грција. Иако во последните години има голем напор од официјалните власти и приватни компании за проширување на туристичкиот период во Грција, кој …

Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите? Read More »

Меден месец во Санторини

Booking.com САНТОРИНИ ЛЕТО 2022 Ако неодамна сте размениле завети за вечна љубов, честитки за почетокот на вашиот нов живот! Она што следува е незаборавен меден месец, а незаборавниот меден месец мора да се одржи во незаборавен амбиент;влезете во Санторини, грчкиот остров направен од соништата на меден месец, идеална дестинација за длабоко заљубени парови! Не само …

Меден месец во Санторини Read More »