ГРЦИЈА

4 Топ ЈОГА РЕТРИТИ во Грција: Најдобрите места споделени овде!

Јога ретрити во Грција Најдобрите места споделени овде Јогата е древна практика која потекнува од Индија и оттогаш стана популарна низ целиот свет. Со толку многу придобивки, не е ни чудо што луѓето бараат нови места за да одат на одмор во јога. Грција нуди некои од најубавите предели и култура во Европа, што ја …

4 Топ ЈОГА РЕТРИТИ во Грција: Најдобрите места споделени овде! Read More »

Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција?

Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? По бурниот месец август, ритамот се намалува дури и на најпопуларните грчки дестинации, но летниот режим сè уште е вклучен! Времето во Грција е сè уште сончево во текот на септември, а морските води се топли и …

Дали септември е „новиот јули“ за одмор во Грција? Read More »