ИСТАНБУЛ Откријте го Босфорот на брод

ИСТАНБУЛ   Откријте го Босфорот на брод.     Помеѓу сите активности што можете да ги правите додека престојувате во Истанбул, не можете да пропуштите да патувате со брод на Босфорот, тоа е магичен момент, нешто уникатно. Босфорскиот теснец, кој го дели градот на половина и го поврзува Црното Море со Мраморното Море е еден …

ИСТАНБУЛ Откријте го Босфорот на брод Read More »