Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите?

Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите?   Често нè прашуваат дали вреди да се посетат грчките острови во зима, што практично значи од ноември до март за Грција. Иако во последните години има голем напор од официјалните власти и приватни компании за проширување на туристичкиот период во Грција, кој …

Грчки острови во зима: да ги посетите или да не ги посетите? Read More »