МАКЕДОНИЈА - СРБИЈА-ХРВАТСКА-СЛОВЕНИЈА

Share on facebook

 

ЦЕНОВНИК ЗА РЕДОВНИТЕ АВТОБУСКИ ЛИНИИ 

МАКЕДОНИЈА – СРБИЈА-ХРВАТСКА-СЛОВЕНИЈА

СЛОВЕНИЈА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
BELGRAD 40€ 70€
ZAGREB 50€ 90€
NOVO MESTO 60€ 110€
GROSUPLJE 60€ 110€
LJUBLJANA 60€ 110€
KRANJ 70€ 130€
JESENICE 70€ 130€
POSTOJNA 60€ 110€
SEZHANA 60€ 110€
KOPER 60€ 110€

 

Тргнување од Македонија
 ГРАД СРЕДА САБОТА
ДЕЛЧЕВО 09:00 15:00
КАМЕНИЦА 09:30 15:30
ВИНИЦА 10:30 16:30
КОЧАНИ 11:00 17:00
ШТИП 11:30 17:30
СВЕТИ НИКОЛЕ 11:50 17:50
КУМАНОВО 12:30 18:30

*патниците од Скопје можат да се качуваат на рафинерија ОКТА.


Од Македонија: Среда и Сабота; Од Словенија: Петок и Понеделник

Деца до 10 години имаат 50% попуст

Контакт за резервации: 071/209-999  074/747-606