МАКЕДОНИЈА - ИТАЛИЈА

Share on facebook

ЦЕНОВНИК ЗА РЕДОВНИТЕ АВТОБУСКИ ЛИНИИ

МАКЕДОНИЈА – ИТАЛИЈА

 

ИТАЛИЈА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
TRIESTE 80€ 150€
VICENZA 80€ 150€
VERONA 80€ 150€
PADOVA 80€ 150€
PIACENZA 100€ 190€
ALESSANDRIA 100€ 190€
NIZZA MONFERATTO 100€ 190€
CANELLI 100€ 190€
ALBA 100€ 190€
BARACONNE 100€ 190€
ROVERETTO 80€ 150€
TRENTO 80€ 150€
CLES 90€ 150€
BOLZANO 80€ 150€
MERANO 80€ 150€

 

Тргнување од Македонија
 ГРАД СРЕДА САБОТА
ДЕЛЧЕВО 09:00 15:00
КАМЕНИЦА 09:30 15:30
ВИНИЦА 10:30 16:30
КОЧАНИ 11:00 17:00
ШТИП 11:30 17:30
СВЕТИ НИКОЛЕ 11:50 17:50
КУМАНОВО 12:30 18:30

*патниците од Скопје можат да се качуваат на рафинерија ОКТА.

Од Македонија: Среда и Сабота; Од Италија: Петок и Понеделник

Деца до 10 години имаат 50% попуст

 

Контакт за резервации: 071/209-999  074/747-606