Хотел "Olympion Beach" - Gerakini - TKS Leto 2023

Share on facebook

Хотел “Olympion Beach” е сместен на самата плажа во Геракини.

Геракини е сместено во центарот на Халкидики помеѓу краците Кассандра и Ситонија. Исто така е многу познато место каде што доаѓаат туристи од целиот свет. Централната локација на хотелот дава можност на гостите да го посетат целиот полуостров Халкидики.

Сите соби содржат: ТВ, фрижидер, клима, балкон со страничен поглед на море, фен, телефон, интернет и купатило.

Хотел “Olympion Beach” нуди:

 • Рецепцијата работи од 08:00 – 23:00;
 • Доручекot e на шведска маса од 08:00 до 10:00;
 • Доколку имате задоцнето заминување, слободно ќе ви помогнат да го зачуваат вашиот багаж;
 • По барање, ќе ви помогнат со пренесување на вашиот багаж до вашата кола;
 • ЕДЕН ЧАДОР И ДВЕ ЛЕЖАЛКИ СЕ ДОБИВААТ БЕСПЛАТНО, за време на вашиот престој;
 • Чистење на соба секој 2 дена;
 • Агенцијата не одговара за конекцијата на интернетот;
 • Check in: 15:00
 • Check out: 11:00 
Превоз:
 • Возрасен – 45 евра
 • Дете до 12г. – 35 евра