Ouranoupolis Princess Hotel Ouranoupolis Halkidiki

Share on facebook
Ouranoupolis Princess се наоѓа во Уранополис, Халкидики. Најблиската плажа е оддалечена една минута, додека центарот на одморалиштето Уранополис е оддалечен околу 10 минути пешачење.
Ouranoupolis Princess се состои од еднокреветни, двокреветни, трокреветни соби и јуниор апартман. Сместувачките единици се со големина помеѓу 12 м2 и 22 м2. Секоја единица има удобен мебел, пријатен амбиент и практични удобности.
Хотелски содржини: бар, телефонски услуги, ТВ со рамен екран
Услуга: ноќевање со појадок
Оддалеченост од плажа: 120 метри

Проверете актуелни цени и капацитет