DOUBLE M apartments - НЕА КАЛИКРАТИЈА

Share on facebook

Луксузни нови апартмани во Неа Каликратеа. Ултра луксузни апартмани изградени 2022 година во Неа Каликратеа. Сите апартмани се со капацитет за 5 лица. Позиционирани на мирна локација со голем двор. Апартманите се со внатрешна квадратура од 30м2 и 50м2 двор со тераса. Секој апартман е уреден со нови луксузни елементи во модерен стил. Модерно уреден дневен простор со тросед на спуштање, тв комода, тотал ТВ, интернет, клима, комплетно опремена кујна со сите потребни алатки, сопствен тоалет, бојлер од 150л, комарници. Во галеријата е сместен брачен кревет и еден единечен кревет. Дополнително располага со надворешни маси и столици, надворешен туш, скара и рингли поставени надвор и сопствено паркинг место. Приемот во апартманите е од 13h локално време а напуштањето е пред 10:30h локално време. Сите корисници на апартманите се обврзуваат да ги почитуваат правилата и куќниот ред.

Цени за издавање на апартмани DOUBLE M apartments
Јули (по ноќ) 60е
Две опции на издавање – 7 ноќи по принцип од недела до недела , или 10 ноќи од петок до наредната недела
Август(по ноќ) 70е
Септември(по ноќ) 50е
Јули (цел месец) 1500е
цените се за цел месец , без дополнителни трошоци
Август(цел месец) 1700е
Септември(цел месец) 1300е
Јули/Август 3000е
цените се за цел месец , без дополнителни трошоци
Август/Септември 2700е
Јули/Август/Септември 4200е цените се за цел месец , без дополнителни трошоци
Од октомври до Мај 4600е Во цената не е вклучена струја и телевизија