ВИЛА ЈАНА - Неа Скиони - хол - ЛЕТО 2024

Share on facebook

Молес Каливес е мало село на Халкидики, во близина на Неа Скиони и нуди релаксирачки и незаборавен престој.

Вила Неа Скиони е нова куќа со три спални соби (секоја со сопствен тоалет) како и голема дневна соба со трпезарија и комплетно опремена кујна. Големиот двор е опремен со скара, настрешница, лежалки и чадор и со пристапот до приватна плажа овозможува незаборавен летен одмор.
Максималниот капацитет е 8 лица.

Куќата ја има сета опрема за домаќинство потребна за удобен престој и има вградено клима уред, интернет, кабловска
телевизија и поседува две паркинг места. Вилата се наоѓа во мирна и респектабилна област и се наоѓа во прв ред со приватна плажа.

 

Период на користење: 01 Април – 31 Октомври 2024
Времетраење: минимум 8 ноќи престој во јули и август
минимум 6 ноќи престој во јуни и септември
минимум 4 ноќи престој во мај и октомври
Локација: Молес Каливес, Грција
Превоз: Сопствен превоз
Цени за април:  170 € од ноќ за период 01.04-16.04.2024
170 € од ноќ за период 16.04-01.05.2024
Цени за мај:  200  од ноќ за период 01.05-06.05.2024
170 € од ноќ за период 07.05-09.05.2024
190  од ноќ за период 10.05-12.05.2024
170 € од ноќ за период 20.05-23.05.2024
200 € од ноќ за период 24.05-26.05.2024
170 € од ноќ за период 27.05-30.05.2024
200 € од ноќ за период 31.05.2024
Цени за јуни:  270  од ноќ за период 01.06-02.06.2024
250  од ноќ за период 03.06-06.06.2024
270€ од ноќ за период 07.06-09.06.2024
250 € од ноќ за период 10.06-13.06.2024
270 € од ноќ за период 14.06-16.06.2024
250 € од ноќ за период 17.06-20.06.2024
290 € од ноќ за период 21.06-30.06.2024
Цени за јули:  300 € од ноќ за период 01.07-14.07.2024
350  од ноќ за период 15.07-21.07.2024
380 € од ноќ за период 22.07-31.07.2024
Цени за август:  380  од ноќ за период 01.08-18.08.2024
350  од ноќ за период 19.08-25.08.2024
300 € од ноќ за период 26.08-31.08.2024
Цени за септември:  270  од ноќ за период 01.09-03.09.2024
250  од ноќ за период 04.09-05.09.2024
270 € од ноќ за период 06.09-09.09.2024
250 € од ноќ за период 10.09-17.09.2024
220 € од ноќ за период 18.09-30.09.2024
Цени за октомври:  170  од ноќ за период 01.10-15.10.2024
150  од ноќ за период 16.10-31.10.2024

 

Во цената е вклучено:
● Изнајмување на цела куќа за одбран период и број на ноќевања
● Туристичка такса
● 2 паркинг места
● Комплетно опремена куќа со 3 спални
● Wi-Fi интернет и кабловска телевизија

Во цената не е вклучено:
● Чистење на апартманот 140 еур доколку се престојува помалку од минимумот даден број на ноќевања за бараниот период
● Патничко осигурување
● Превоз

Забелешки:
○ За резервација потребна е уплата од 30% од вкупниот износ на аранжманот
○ Пасошот мора да биде валиден најмалку 3 месеци од датумот на вашето пристигнување во Грција.
○ Рефундација и откажување на аранжманот е во согласност со Општи услови за патување
○ Плаќањата во денарска противвредност ќе се пресметуваат со курс 1 ЕУР = 62 МКД

  • Секој патник има обврска да води грижа за важноста на патните исправи и задолжително да обезбеди патничко-здравствено осигурување, недостаток на истите не е одговорност на вработените во т.а. „Пикник травел“ и на самата агенција и поради кои НЕ можe да се откаже аранжманот или да се промени термин на резервацијата.