Во цената на аранжманот е вклучено:

– Превоз со високотуристички автобус на наведената релација
– Посета на Трст
– 2 ноќевања со појадок во хотел 3***
– Организиран разглед на Венеција
– Организација на аранжманот и туристички придружник од Т.А Либеро Травел во текот на целото патување.

 Во цената на аранжманот не е вклучено:

– Превоз со брод од Пунта Сабиони до Венецијa  (20 €)
– Факултативна посета на Верона и разглед на Милано со локален водич (40€)
– Патничко осигурување 300 денари

НАПОМЕНА:

– За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
– За резервација задолжителна е уплата од 30% од вкупната сума
– Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 20 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
– Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
– За овој аранжман важат општите услови на патување на ТА ПИКНИК ТРАВЕЛ