Услови за патување

  • Цените се изразени во ЕУР за уплата во денарска противвредност (1 Еур = 62,00 мкд)
  • Цените се дадени за наем од ден
  • Минимум престој од 7 ноќи
  • Во собите e дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет т.е. бројот на кревети
  • При резервација задолжителна уплата на аконтација од 30%, во случај на откажување уплатената аконтација не се враќа
  • Поради генерално чистење на студијата после секоја смена, студијата се напуштаат во 09:00 часот, а се добиваат после 14:00 часот по локално време
  • Хигиената во собата си ја одржувате сами за време на престојот
  • Цена само за автобуски повратен билет 45 еур, а за деца од 02-12 години 35 еур

  • Задолжително патничко осигурување
  • Секој патник има обврска да води грижа за важноста на патните исправи и задолжително да обезбеди патничко-здравствено осигурување, недостаток на истите не е одговорност на вработените во т.а. „Пикник травел“ и на самата агенција и поради кои НЕ можe да се откаже аранжманот или да се промени термин на резервацијата.