Villas Malina 3* – Pamporovo, Bugarija 2023/2024 -stb

Share on facebook

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2023 10% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.01.2024 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

 

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO            www.malina-pamporovo.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

15.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
19.01.2024

20.01.2024
04.03.2024

05.03.2024
31.03.2024

VILLA 2 ADULTS

110

148

110

121

98

VILLA 3 ADULTS

133

182

133

144

122

VILLA 4 ADULTS`

156

212

156

168

145

VILLA 5 ADULTS

184

251

184

207

173

VILLA 6 ADULTS

208

292

208

230

197

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

110

148

110

121

98

VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

111

149

111

122

99

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

122

165

122

133

111

VILA2 2+1 CHD (0-4,99)

111

149

111

122

99

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

122

165

122

133

111

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

123

166

123

134

112

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

134

183

134

145

123

VILA3 3+1 CHD (0-4,99)

134

183

134

145

123

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

156

212

156

168

145

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+1 CHD (0-4,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

158

214

158

170

147

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

158

214

158

170

147

VILA5 5+1 CHD (0-4,99)

185

252

185

208

174

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

185

252

185

208

174

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

VILLAS

VILLA 2 ADULTS

125

172

125

136

114

VILLA 3 ADULTS

155

213

155

166

144

VILLA 4 ADULTS

190

243

190

201

179

VILLA 5 ADULTS

224

289

224

247

213

VILLA 6 ADULTS

263

333

263

286

252

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

125

172

125

136

114

VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

126

173

126

137

115

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

144

193

144

155

133

VILA2 2+1 CHD (0-4,99)

126

173

126

137

115

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

144

193

144

155

133

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

145

194

145

156

134

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

156

214

156

167

145

VILA3 3+1 CHD (0-4,99)

156

214

156

167

145

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

190

243

190

201

179

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+1 CHD (0-4,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

192

245

192

203

181

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

192

245

192

203

181

VILA5 5+1 CHD (0-4,99)

225

290

225

248

214

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

225

290

225

248

214

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 55 ЕУР (HB) , 65 EUR (BB), деца од 5 до 17.99 год. 35 ЕУР (HB),

30 EUR (BB)

Цената вклучува: паркинг, интернет

 

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • за отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патувањена организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на Т.А. Пикник Травел