8ми МАРТ - ЗЛАТИБОР - дб

Share on facebook

​07.03.

Тргнување на групата во 23.45 часот  од Гостивар ,00.15 часот  Тетово,1.15 часот  Скопје,1 и 45  часот Куманово од договорено место.Патување кон Србија со попатни паузи.

08.03

Пристигнување во Златибор.Сместување во хотел Club Satelit Zlatibor ***.Слободни активности за разглед Златибор.Користење на спа центар на хотелот.ВечераНоќевање.

09.03

Појадок. Посета на Сирогојно .Посета на музејот за плетачки  и продавници за џемпери познати во светот . Вечера со музика .Ноќевање.

10.03

Појадок.Враќање на групата со посета на Врњачка бања.Пристигнување во Македонија во вечерните цасови.

ЦЕНА НА АРАЖМАНОТ 160е по лице

Во цената на аранжманот е вклучено
-превоз до наведената релација
-две ноќевања со појадок и вечера
–  посета на Врњачка бања
-посета на Сирогојно
-водство на пат

 Во цената не е вклучено

-влезница за Сирогојно 2 евра
-патничко осигурување